easy website maker

Concetta Spitaleri

Concetta Spitaleri, is een ervaren, creatieve zakenvrouw.  Nadat zij een aantal hooggeplaatste functies bekleedde bij toonaangevende bedrijven actief in entertainment, telecommunicatie en mode was het lanceren van een eigen high-end merk de volgende logische stap. 

Ze richt zich vooral op een bedrijfsbrede inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, verduurzaming en vermindering van de milieu-impact. Hiervoor analyseert ze constant elke schakel van de leveranciersketen van RosaPiù.

Concetta werkt zelf nauw samen met elk van onze producenten en distributeurs om ervoor te zorgen dat eerlijke handel en de strengste kwaliteitsnormen worden nageleefd.

De creaties die ze maakt zijn bedoeld om aan elke gelegenheid en elk budget te voldoen, terwijl elk werk echt uniek is. RosaPiù maakt op maat echt originele stukken, zodat elke klant elke bloem kan aanpassen, tot en met het kiezen van de kleur van individuele bloembladen. 

RosaPiù maakt gebruik van een toonaangevende conserveringsproces dat volledig natuurlijk en ecologisch verantwoord is, waarbij de kleur van de uiteindelijke bloemen wordt behouden.

De bloemen zelf zijn gekweekt in de rijke bodems rond Cayambe in Ecuador. Het klimaat waarin ze groeien is uitzonderlijk waardoor ze grote, veerkrachtige rozen met dikke stelen en bloemblaadjes produceren. Mede als gevolg hiervan zijn de bloemen extreem onderhoudsarm en hebben ze geen druppel water nodig waarbij ze gedurende minimaal drie jaar kunnen worden gehouden.

RosaPiù biedt daarbovenop de mogelijkheid om een innovatieve en exclusieve geur aan de bloemen te verbinden. Deze geur overtreft zowel in intensiteit als in duurzaamheid de natuurlijke geur van de bloemen. RosaPiù is het eerste merk dat zo'n geur aanbiedt.

Creaties van Concetta's hand omvatten o.a. boeketten, mode-accessoires, meubeldecoratie, tafelverband, gebladerte, mos, bloemen, planten, groene muren, bomen, cadeau-artikelen en meer ...